Fruktovyy. Zhidkiy produkt, poluchennyy smeshivaniyem fruktovogo soka (sokov) i/ili kontsentrirovannogo fruktovogo soka (sokov), ili dovedennoy do pyureobraznogo sostoyaniya s"yedobnoy chasti dobrokachestvennykh spelykh svezhikh fruktov s pit'yevoy vodoy, sakharom, ili sakharami, ili sakharnym siropom, ili medom, v kotorom obshchaya massovaya dolya fruktovogo soka i/ili pyure sostavlyayet v zavisimosti ot vida fruktov ne meneye 25%, nesbrozhennyy, no sposobnyy k brozheniyu, konservirovannyy fizicheskimi sposobami, krome obrabotki ioniziruyushchim izlucheniyem i prednaznachennyy dlya neposredstvennogo upotrebleniya v pishchu. Ne meneye 0,2l. s trubochkoy.
Развернуть
615/5000
Жеміс. сұйық өнім жеміс шырыны (шырын) араластыру және / немесе шоғырланған жеміс шырыны (шырын) алынған, немесе ауыз су, қант, немесе қант немесе қант шәрбаты, немесе бал бар езбе мемлекеттік жеуге бөлігі қатерсіз піскен жаңа піскен жеміс әкелді, онда көрсетілген жалпы жеміс шырыны және / немесе пюре массалық үлесі жеміс түріне қарай бір-бірінен иондаушы сәуле, физикалық әдістерін консервіленген және Nepos арналған, 25% кем, тұщы, бірақ ашыту болып табылады тұтынуды edstvennogo. 0,2 литр кем емес. сабанмен.