Өндірістік бақылау; микробиологиялық көрсеткіштері бойынша тамақ өнімдерінің (шикізаттардың) үлгілері – 7 сынама, микробиологиялық көрсеткіштері бойынша дайын ыдыстардың үлгілері – макет мәзірі бойынша (қырыққабат сорпасы, котлет, үшінші тағам), микробиологиялық және санитарлық-химиялық көрсеткіштері бойынша су сынамасы – бір үлгі, калория мөлшері (бірінші, екінші, үшінші ас) - үш сынама + сынама алу + хаттаманы тіркеу, жағындыларды зерттеу - 10 тампон, хлоры бар дезинфекциялық заттардың 1% ерітінділеріндегі қалдық хлорды анықтау (құрғақ препараттарда) 1 үлгі (бар болса), БГКП жағындылары (топтар) - әр топтан 5 тампон (11 топ), қоршаған орта объектілерінен гельминт жұмыртқаларына дейін жуу - әр топтан 5 жуу (11 топ)