"Майшабақ 2. Сапалы сипаттамалары: майшабақ - суық тағамдар дайындау үшін қолданылады . 3.Органолептикалық көрсеткіштер: түрі-майшабақтың беті таза, түсі бойынша осы майшабақтың түріне тән ( сарғаюсыз). Консистенция-жұмсақ, шырынды және тығыз дәмге дейін-қалыпты, селедочный, бұзылмайтын белгілері жоқ 4.Қаптамасы: тағамдық, зауыттық гермитикалық, пластмасса қаптамалары 700-1000 гр 5. Сертификаттардың болуы: Қазақстан Республикасының сәйкестік сертификаты 6. Сәйкестік: ГОСТ 7631; ГОСТ 13830-68 НУ-LITE 2 гигиеналық мониторинг аспабымен әр партияға сынама алу әдісі
"