Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің "Қазақстан Республикасының Ұлттық фтизиопульмонология ғылыми орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны
Республиканское государственное предприятие на праве хозяйственного ведения "Национальный научный центр фтизиопульмонологии Республики Казахстан" Министерства здравоохранения Республики Казахстан
Виварий үшін. Дайындалатын күздік және жаздық қатты бидай дәні, 1-сынып: дән маңызының салмақтық үлесі 28% - дан кем емес, табиғи салмағы 760 г / л, ақуыздың салмақтық үлесі 14% - дан кем емес, шыны тәріздес 75%
Для вивария. Зерно озимой и яровой твердой пшеницы заготовляемое, класс 1: массовая доля клейковины не менее 28%, натурная масса 760г/л, массовая доля белка не менее 14%, стекловидность 75%