Кесілген, жарамсыз. Ет тығыз. Түсі қызыл, майлы қабаттары ақ, кілегей немесе сары. Еттің сыртқы түрі құрғақ, бөлімде шығарылған ет шырыны мөлдір болады. Еттің иісі табиғи, қоспасыз және сыртқы түссіз. Ет жақсы қансыз, майдың консистенциясы тығыз және жабысқақ емес. Еттің қабығы жұқа, бозғылт қызғылт немесе қызғылт. Жамбас, денесіз, 1 санат. Майлы емес. ГОСТ 31797-2012. Өнімдер Техникалық регламенттердің талаптарына сәйкес келуі және Қазақстан Республикасының қолданыстағы заңнамасына сәйкес оның қауіпсіздігін растайтын құжаттары болуы керек, яғни. Азық-түлік шикізатының әр партиясына олардың сақталуын қамтамасыз ететін тасымалдау құжаттары, сондай-ақ қауіпсіздігін растайтын құжаттар қоса беріледі (Еуразиялық экономикалық одақтың сәйкестік туралы декларациясы, ветеринарлық сертификат, ветеринарлық сертификат және т.б.) Қоймадағы таразыға жеткізу.