М маркалы ұнтақ жармасы, жоғары сұрып
Органолептикалық көрсеткіштер: Жарма МЕМСТ 7022-97 жоғары сұрыпты. Жарма осы стандарттың талаптарына, технологиялық нұсқауларға, сондай-ақ мемлекет аумағында қолданылатын нормативтік құқықтық актілерге сәйкес өндіріліп, талаптарға сай болуы керек. Жарма бидайдың қатты немесе жұмсақ сорттарынан өндіріледі, бидай МЕМСТ 9353 талаптарына сәйкес келуі керек. Жарма: мөлдір ұнтақты, тіпті ақ немесе кілегей түсті, сәл реңксіз, сыртқы иісі жоқ, қатты емес, көгермеген, дәмі қышқыл емес, ащы емес, жармаға тән болуы керек. Дәнді шайнаған кезде қытырлақ болмауы керек. Жарма жармасындағы уытты элементтердің, микотоксиндердің және пестицидтердің құрамы медициналық-биологиялық талаптар мен санитарлық нормаларда белгіленген рұқсат етілген деңгейден аспауы тиіс. 100 г өнімнің құрамы сәйкес келуі керек, ақуыз-11,3 г, май-0,7 г, көмірсулар-73,3 г, өнімнің энергетикалық құндылығы-326 калория, сақтау мерзімі-10 ай. МЕМСТ және СанЕжН сәйкес таңбалау, буып-түю, тасымалдау және сақтау, ілеспе құжаттары болу тиіс.
СанЕжН және тағам дайындаудың технологиялық карталарына сәйкес ботқаны және кондитерлік тағамдарды дайындауда қолданылады.
Қаптамасы 700гр
78 қаптама (6 айға)
Ай бойынша өтінімдерге сәйкес