Какао ұнтағы 0,5 килограмм
Сыртқы түрі: ұнтақ ашық қоңырдан қою қоңырға дейін. Сұр реңкке жол берілмейді. Ысқылау кезінде дәннің сезімін бермеу керек. Дәмі мен хош иісі: какао ұнтағына тән, бөтен дәмі мен иісі жоқ. Физикалық-химиялық көрсеткіштер бойынша өнім талаптарға сәйкес келуі тиіс. Ылғалдың массалық үлесі 7,5%, артық емес. Майдың массалық үлесі (какао майы) 12,0-ден 20,0% - ға дейін. Органолептикалық көрсеткіштер, буып-түю, тасымалдау 4462-1910-ОА 006-2007 және СанЕжН сәйкес келеді.
Кондитерлік өнімдерді дайындауда қолданылады
6 қорап ( 6 айға )
Өтінімге сәйкес апталар бойынша