Қазақстан Республикасының Туризм және спорт министрлігі Спорт және дене шынықтыру істері комитетінің "Қысқы спорт түрлері бойынша олимпиадалық даярлау орталығы" республикалық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Республиканское государственное казенное предприятие "Центр олимпийской подготовки по зимним видам спорта" Комитета по делам спорта и физической культуры Министерства туризма и спорта Республики Казахстан
9% шаруа сүзбесі. Сүзбе - бұл ферменттейтін микроорганизмдер-лактококктар мен терофилді сүт қышқылды стрептококктар және ақуыздарды қышқыл немесе қышқыл-ренеталық коагуляциялау тәсілдері арқылы сарысуды өздігінен алу, сору, центрифугалау және / немесе ультрафильтрация әдісімен кейіннен алып тастау арқылы өндірілген ашытылған сүт өнімі. Май мөлшері 9% ҚР СТ 94-55
Творог 9% крестьянский . Творог кисломолочный продукт, произведенный с использованием заквасочных микроорганизмов-лактококков и терофильных молочнокислых стрептококков и методов кислотной или кислотно-сычужной коагуляции белков с последующим удаление сыворотки путем саморессования, перессования, центруфугирования и/или утьтрафильтрации. Жирность 9% СТ РК 94-55