Сойылғаннан кейін жаңа алынған жоғары категория, сиыр еті, 1 санат ҚР СТ 1759-2008. Жартылай ұшаларда, жаңа, мұздатылмаған (салқындатылған - өліктерді кескеннен кейін, сүйектердің жанындағы бұлшықеттердің қалыңдығындағы температураға дейін 0-ден плюс 4 ° С-қа дейін салқындатылған; ет беті ылғалды емес, бұлшық еттері серпімді) ), Ет тығыз. Түсі қызыл, майлы қабаттары ақ немесе кілегей. Еттің сыртқы түрі құрғақ, ал бөлімде шығарылған ет шырыны мөлдір. Еттің иісі табиғи, қоспасыз және бөтен жағымсыз. Ет қансыз, май консистенциясы тығыз және жабысқақ емес. Еттің қыртысы технологиялық нұсқаулыққа сәйкес, белгіленген тәртіппен бекітілген санитарлық ережелерді сақтай отырып, жұқа, ақшыл-қызғылт немесе қызыл түсті болады.Тауарды тапсырыс берушінің талабы бойынша жеткізу. Тасымалдау паспорты бар арнайы жабдықталған көлік құралдарында жүзеге асырылуы керек. Экспедитордың арнайы болуы керек. Киім және жеке медициналық карталар.