Ет тығыз. Түсі қызыл , майлы қабаттары – ақ , кремді немесе сары. Еттің сыртқы түрі құрғақ , ал ет шырыны бөліністе бөлінетін мөлдір. Ет иісі табиғи , қоспасыз және бөтен жаман реңксіз. Ет жақсы қансыздандырылған , май консистенциясы – тығыз және жабысқақ емес. Ет қабығы жұқа бозғылт – қызғылт немесе қызыл түстер. Балғын. Тауарларға құжаттар ұсыну : ветеринариялықсанитариялық сараптама актісі , ҚР СТ 1759-2008 стандарты.Жеткізу тапсырыс берушінің өтінімі бойынша (ауызша немесе жазбаша нысанда) күнтізбелік жыл ішінде (айына кеміне 2 рет) жүзеге асырылады, жеткізу өнім берушінің қаражаты есебінен Тапсырыс берушінің қоймасына түсіру арқылы жүзеге асырылады. Тауарды жеткізу мерзімі өтінімге сәйкес 2021 жылғы 31 желтоқсанға дейін.