Сиыр сүтінен жасалған 69-72% "Голандский" қатты ірімшігі ,сүт өнімі немесе арнайы ұйытқыларды,сүт бұрайтын ферменттердің көмегімен сүт ақуыздарының коагуляциясын қамтамасыз ететін технологияларды пайдалана отырып немесе кейіннен ірімшік массасын Сарысудан бөле отырып,оны тұздаумен,пісумен немесе піспей-ақ ,сүттің құрамдас бөліктерін,сүт емес компоненттерді алмастыру мақсатында немесе оларды қоспай-ақ, сүт ақуыздарының коагуляциясын қамтамасыз ететін технологияларды пайдалана отырып, сүттен, сүт өнімдерінен және /немесе сүтті қайта өңдеудің жанама өнімдерінен МЕМСТ 32260-2013