Қазақстан Республикасының Туризм және спорт министрлігі Спорт және дене шынықтыру істері комитетінің "Қысқы спорт түрлері бойынша олимпиадалық даярлау орталығы" республикалық мемлекеттік қазыналық кәсіпорны
Республиканское государственное казенное предприятие "Центр олимпийской подготовки по зимним видам спорта" Комитета по делам спорта и физической культуры Министерства туризма и спорта Республики Казахстан
май ет, балық және көкөніс тағамдарын қуыру үшін ғана емес, сонымен қатар жаңа піскен көкөністердің салаттарына арналған таңғыш ретінде де қажет. Тағы оның негізі ретінде қолдануға болады әр түрлі маринадов және тұздықтар. майы дайындалған тағамның дәмін өзгертпейді, тек оның табиғи дәмі мен хош иісін баса көрсетеді. Көлемі: 5л ГОСТ ҚР СТ 52465-210
Масло незаменимо не только для жарки мясных, рыбных и овощных блюд, а также как заправка для салатов из свежих овощей. Еще его можно использовать как основу для различных маринадов и соусов. Масло не изменяет вкуса приготовленной пищи, а лишь подчеркивает ее естественный вкус и аромат. Объем:5л ГОСТ СТ РК 52465-210