Судак филесі-әртүрлі пішіндегі және өлшемдегі дененің бойлық бөлігі, кем дегенде 35 см., мұздың глазурі жалпы салмақтың 5% - дан аспайды. Омыртқалы сүйекке параллель Балықтан кесілген. Терісі мен сүйегі жоқ Филе-ұзындығы бойынша екі бойлық бөлікке кесілген балық, оның ішінде басы, омыртқалы, иық және үлкен қабырға сүйектері, қанаттары, ішектері, оның ішінде уылдырық немесе сүт, тері, қара пленка (бар болса); қан ұйығыштары тазартылған; филе балықтарының кесектерінің массасы болмауы керек. 550-650 гр-ден аз.. Уолли филесі 10 килограмм қораптарға салынуы керек.
Әлеуетті өнім беруші ЕАЭО ТР 040/2016 "балық және балық өнімдерінің қауіпсіздігі туралы"сәйкес балық өнімдерінің сәйкестігін декларациялау туралы құжаттарды ұсынуды қамтамасыз етеді.
ЕАЭО ТР 040/2016 "балық және балық өнімдерінің қауіпсіздігі туралы";
ГОСТ 814-96 " салқындатылған балық. Техникалық шарттар"; ГОСТ 1368-2003 " балық. Ұзындығы мен массасы"
ҚР СТ 1801-2008 " балық филесі, тартылған балық, тез мұздатылған балық филесі мен тартылған ет қоспалары. Жалпы талаптар"
КО ТР 021/2011"тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы";
ТП КО 005/2011"қаптаманың қауіпсіздігі туралы";
ТП КО 022/2011 "тамақ өнімдерін таңбалау бөлігінде". Жеткізу қажеттілігі, қажетті мөлшер бойынша, жарамдылық мерзімін ескере отырып, Тараптармен келісілген ас блогында келісілсін/бекітілсін.