Пісірілген шұжық, жоғары сортты халал. ГОСТ 23670-79 сиыр еті, шошқа еті жоқ. Пісірілген шұжық нандары (""Халал""талаптарына сәйкес)таза, құрғақ тегіс беті бар, дұрыс пішінді, белгілі бір тұтқыр жіппен, қабығына зақым келтірместен, тартылған ет ағындары болуы тиіс,
слиптер мен дақтар. Консистенциясы серпімді, түсі ашық қызғылт немесе қызғылт-қызыл болуы керек. Таза құрғақ бет, жоқ
дақтар, слиптер, қабықтың зақымдануы. Иісі мен дәмі өнімнің осы түріне тән. Әртүрлі пішіндер, диаметрлер немесе
көлденең өлшемі 44 мм-ден жоғары; өлшемдердің типтік мәндерден ауытқуы + / - 4 мм. қайнатылған. Құрамы: сиыр еті, қоспасыз
шошқа еті. Әртүрлілік: Жоғары."
Жеткізу қажеттілігі, саны бойынша, жарамдылық мерзімін ескере отырып, Тараптардың келісімімен ас блогында келісілуі/бекітілуі қажет.