"Қаймақ майлылығы - 20%, буып-түю-150 гр., 380 гр. Тағамдық және биологиялық құндылығы 100 гр. өнім: май - 20 гр., ақуыз-2,8 гр., көмірсулар-3,2 гр. Витаминдер: А, Бета-каротин, В1, В2, С, минералдар, натрий, калий, кальций, магний, фосфор, темір. Энергетикалық құндылығы 100 гр. өнім: 205 ккал., 857 кДж. Сақтау мерзімі-10 күн. ГОСТ 31452-2012 " қаймақ
Техникалық шарттар"; ҚР СТ 1733-2015 " сүт және сүт өнімдері. Жалпы техникалық шарттар"; ҚР СТ 1734-2007 " сүт және сүт өнімдері. Қабылдау ережелері мен сынақ әдістері". ҚР СТ 2019-2010 "сүт және сүт өңдеу өнімдері. Терминдер мен анықтамалар".
ҚР СТ 1735-2007 "сүт және сүт өнімдері. Орау, таңбалау, тасымалдау және сақтау".
КО ТР 021/2011"тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы";
КО ТР 033/2013"сүт және сүт өнімдерінің қауіпсіздігі туралы";
ТП КО 005/2011"қаптаманың қауіпсіздігі туралы";
ТП КО 022/2011 "Тамақ өнімдері оны таңбалау бөлігінде""
Жеткізу қажеттілігі, саны бойынша, жарамдылық мерзімін ескере отырып, Тараптардың келісімімен ас блогында келісілуі/бекітілуі қажет.