"Өсімдік майы жоқ тәтті кілегей майы, 100% тұтас сиыр сүтінен, 200 гр пакеттерге оралған., май мөлшері 82,5% - дан жоғары. Құрамы-пастерленген кілегей. Майдың массалық үлесі 82,5% - дан кем емес. Тағамдық құндылығы (100 г өнімнің құрамы): май — 82,5 г, ақуыз — 0,5 г, көмірсулар — 0,6 г.энергетикалық құндылығы — 747 ккал. Физика-химиялық көрсеткіштер бойынша май талаптарға сай болуы тиіс. Әрбір бумада құрамы, күні, мерзімі, жарамдылық мерзімі және Өндіруші туралы ақпарат көрсетілуі керек. ҚР СТ 1062-2015 " сиыр сүтінен алынған май. Жалпы техникалық шарттар".
Консистенциясы мен сыртқы түрі: тығыз, иілгіш, біркелкі немесе жеткілікті тығыз емес және иілгіш. Кесілген беті жылтыр, құрғақ көрінеді. Ылғалдың кішкене тамшылары бар әлсіз жылтыр немесе күңгірт бетке рұқсат етіледі.
Дәмі мен иісі-айқын кремді және пастерленген дәм, бөгде дәм мен иіссіз
Түсі ашық сарыдан сарыға дейін біркелкі. Майдың массалық үлесі 82,5%, ылғал 16,0% аспайды.
ГОСТ 32261-2013 " сары май. Техникалық шарттар"; КО ТР 024/2011 "май өнімдеріне арналған техникалық регламент"; ҚР СТ 1062-2015 " сиыр сүтінен алынған май. Жалпы техникалық шарттар".
ҚР СТ 1733-2015 "сүт және сүт өнімдері. Жалпы техникалық шарттар"; ҚР СТ 1734-2007 " сүт және сүт өнімдері. Қабылдау ережелері мен сынақ әдістері". ҚР СТ 2019-2010 "сүт және сүт өңдеу өнімдері. Терминдер мен анықтамалар".
ҚР СТ 1735-2007 "сүт және сүт өнімдері. Орау, таңбалау, тасымалдау және сақтау".
КО ТР 021/2011"тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы";
КО ТР 033/2013"сүт және сүт өнімдерінің қауіпсіздігі туралы";
ТП КО 005/2011"қаптаманың қауіпсіздігі туралы";
ТП КО 022/2011 "Тамақ өнімдері оны таңбалау бөлігінде"". Жеткізу қажеттілігі, саны бойынша, жарамдылық мерзімін ескере отырып, Тараптардың келісімімен ас блогында келісілуі/бекітілуі қажет.