Планшеттер (23 дана жиынтық) "Тағамдар мен гарнирлерді (жұмыртқадан, сүзбеден, жармадан, макарон және бұршақ өнімдерінен, қамырдан) дайындау"
Планшет жасау материалы: Қатты Пластикалық негіз
Планшеттердің өлшемдері: кемінде 560х800 мм
Барлық иллюстрацияларды кәсіби суретшілер жасайды.
Планшеттер жиынтығы:
* Макарон өнімдері, жіктелуі
* Круптардың ассортименті және жіктелуі
* Жарма мен макарон өнімдерінің сапасын органолептикалық бағалау
* Жарма, бұршақ және макарон өнімдерін дайындауға Дайындық
* Негізгі тағамға гарнирді таңдау ережелері
* Ботқалардың жіктелуі. Жарма дайындау алгоритмі
* Котлеттер мен доптар
* Бұршақ дақылдарының ассортименті, бұршақ дақылдарының тағамдары
* Ет өнімдерімен толтырылған Омлет
* Суық, ыстық сүзбе тағамдары. Жіктеу
* Қуырылған сүзбе тағамдары
* Пісірілген сүзбе тағамдары
* Тартылған сүзбе қосылған тұшпара
* Алма тартылған құймақ
* Тесттің сипаттамасы және жіктелуі
* Қамырды қопсыту әдістері (биологиялық, химиялық, механикалық)
* Ашытқы қамырын бумен пісіру. Ашытылған қамырдың дайындығын анықтау
* Сүзбе, жеміс-жидек немесе көкөніс тартылған тұшпара
* Кулебяка
* Пирогтар
* Сүзбе пончиктері
* Профитролдар
* Жеңіл тағамдарға арналған себеттер (тартлеттер)