Курс бойынша презентациялар (электронды плакаттар) "Тағамдар мен гарнирлерді дайындау (жұмыртқа, сүзбе, жарма, макарон және бұршақ өнімдері, қамырдан)" CD
"Дәнді дақылдардан, бұршақ дақылдарынан және макароннан, жұмыртқадан, сүзбеден, қамырдан тағамдар мен гарнирлер дайындау" оқу-көрнекі құралдарының жиынтығы осы пәннің бүкіл курсы бойынша мұқият пысықталған және құрылымдалған графикалық материалды (102 тақырып, 305 графикалық модуль) қамтиды. Дидактикалық материалдарда дәнді дақылдардан, бұршақ дақылдарынан және макароннан, жұмыртқадан, сүзбеден, қамырдан тағамдар мен гарнирлерді дайындауға арналған сызбалар, диаграммалар, анықтамалар мен кестелер бар және оқытушының дәрістерде көрсетуіне арналған. Барлық иллюстрацияларды кәсіби суретшілер жасайды.
Диск оқытушының интерактивті тақтаны, мультимедиялық проекторды және басқа да компьютерлік демонстрациялық кешендерді қолдана отырып, сабақтарда дидактикалық материалды көрсетуге арналған. Өзін-өзі зерттеуге арналған әдеттегі электронды оқулықтардан айырмашылығы, бұл презентациялар дәрістерде сызбаларды, диаграммаларды, кестелерді көрсету үшін арнайы жасалған. Бағдарламалық жасақтаманың ыңғайлы қабығында қажетті плакатты көруге мүмкіндік беретін Мазмұн кестесі бар. Плакаттарды рұқсатсыз көшіруден қорғау қарастырылған. Мұғалімге сабаққа дайындалуға көмектесу үшін басып шығарылған нұсқаулық бар.
"Жармадан, бұршақ және макароннан, жұмыртқадан, сүзбеден, қамырдан тағамдар мен гарнирлер дайындау"тақырыбы бойынша презентациялары бар дискінің құрамы (плакаттар тізімі).
1 бөлім. Негізгі тағамдарды дайындау технологиясы
Жармадан, бұршақ дақылдарынан, макароннан, жұмыртқадан, сүзбеден, қамырдан тағамдар мен гарнирлерге шикізат дайындау технологиясы
Жарма, макарон, бұршақ дақылдарынан жасалған тағамдар
2 бөлім. Жұмыртқа мен сүзбе тағамдарын дайындау
Жұмыртқа мен сүзбе тағамдарын дайындау
Тағамдар мен қамырдан жасалған бұйымдарға арналған тартылған ет
3 бөлім. Қамырдан жасалған тағамдар