Оқу-әдістемелік кешен: 0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы бойынша; 0508012 – Аспаз біліктілігі. КМ 01 Тамақ дайындау үдерісінде сыни бақылау нүктелерін белгілеу және дайын өнімнің сапасының төмендеуіне әкелетін ондағы туындаған тәуекелдерді талдау. Дуйсембаева Айгерим Берикбаевна Жумашева Гулнара Оразовна т.б. 2022 Дарын
Оқу-әдістемелік кешен: 0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы бойынша; 0508012 – Аспаз біліктілігі. КМ 01 Тамақ дайындау үдерісінде сыни бақылау нүктелерін белгілеу және дайын өнімнің сапасының төмендеуіне әкелетін ондағы туындаған тәуекелдерді талдау. Дуйсембаева Айгерим Берикбаевна Жумашева Гулнара Оразовна т.б. 2022 Дарын