Рожки. Макарон өнімдері: құбырлы, жіп тәрізді
(вермишель), таспа тәрізді (кеспе), бұйра (мүйіз, қауырсын).
Түсі - бір түсті с кремовым реңкті, ұн сортына сәйкес, ізі
жоқ непромеса. Беті тегіс, сәл кедір-бұдырға жол беріледі.
Атауына сәйкес келетін нысан, дәмі - бұйымның осы түріне
тән, бөтен дәмі жоқ; иісі - бұйымның осы түріне тән, бөтен
иісі жоқ. Пісіргеннен кейінгі бұйымдардың жай - күйі-дайын
болғанға дейін пісіру кезінде бұйымдар пішінін жоғалтпауы,
бір-біріне жабысып қалмауы, кесектер түзіп, тігістер
бойымен құлап кетпеуі керек. Тұтыну ыдысында: тауар
белгісі, дайындаушының атауы, оның орналасқан жері, елі,
Өнімнің атауы, нетто массасы, пісіру ережесі және
дайындау тәсілі, шығарылған күні, жарамдылық мерзімі,
нормативтік құжаттың белгіленуі, энергетикалық
құндылығы және т.б. ҚР ТР және СТ талаптарына сәйкес
көрсетілуі тиіс. Сәйкестік сертификаты, сынақ хаттамасы,
аккредиттелген зертхана, сапа және қауіпсіздік куәлігі
(өнімді жеткізуге арналған шарттарға сәйкес сынақтардың
түрлері мен кезеңділігі). Жыл бойы техникалық сипаттамаға
сәйкес тапсырыс берушінің өтініші бойынша өнімді жеткізу.