Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігі Санитариялық-эпидемиялогиялық бақылау комитетінің "Ұлттық сараптама орталығы" шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорнының Жетісу облысы бойынша филиалы
Филиал Республиканского государственного предприятия на праве хозяйственного ведения "Национальный центр экспертизы" Комитета сантитарно-эпидемиологического контроля Министерства здравоохранения Республики Казахстан по области Жетісу
ҚР ДСМ СЭБК "Ұлттық сараптама орталығы" ШЖҚ РМК Жетісу облысы бойынша филиалы
Филиал РГП на ПХВ "Национальный центр экспертизы" КСЭК МЗ РК по области Жетісу
Ет-пептон сорпасы (микроорганизмдерді өсіруге арналған қоректік сорпа) (фас 0,2-0,4). Пастереллез қоздырғышының дақылдарын, сыртқы ортадан сібір жарасын анықтау. В/Б аса қауіпті инфекциялар зертханасы
Мясо-пептонный бульон (Питательный бульон для культивирования микроогранизмов) (фас 0,2-0,4). Идентификация культур возбудителя пастереллез, сибирской язвы от внешней среды. Лаборатория особо-опасных инфекций В/Б