Жартылай қатты ірімшік, ҚР СТ 1063-2002 майлылығының кемінде 50% - ы құрамы: пастерленген сүт, ас тұзы, тағамдық қоспалар: тығыздағыш – хлорлы кальций, консервант-натрий нитраты, хош иістендіргіш, "аннато" тағамдық бояғыш, мезофильді және термофильді сүт қышқылы бактерияларының ашытқы мәдениетін, микробтан шыққан ферменттік препаратты пайдалана отырып. 100 г өнімнің тағамдық құндылығы: май-28 г; ақуыз – 19,1 г.100 г өнімнің энергетикалық құндылығы: 1403 кДж/335 ккал. Минус 4 ºС-тан 0 ºС-қа дейінгі температурада және ауаның салыстырмалы ылғалдылығы 85% - дан 90% - ға дейін қоса алғанда немесе 0 ºС-тан 6 ºС-қа дейінгі температурада және ауаның салыстырмалы ылғалдылығы 80% - дан 85% - ға дейін қоса алғанда сақтаңыз. Қаптаманы ашқаннан кейін тоңазытқышта сақтаңыз. Жарамдылық мерзімі-150 күн. Сақтау мерзімі мен сақтау шарттары: -4-тен 0-ге дейін және салыстырмалы ылғалдылық 85% - дан 90% - ға дейін.