Өнім әйнектер мен айналарды жуу кезінде кірді кетіруге арналған болуы керек. Бұл құрал күнделікті өмірде, тамақ өнеркәсібінде және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қолданылуы керек. Өнімді шығару формасы: пластикалық бөтелке, сұйықтық, спрей, бүріккіш бөтелке. Сутегі иондарының, рН, 1% ерітіндінің концентрациясының көрсеткіші 2,5 – 6,5 аралықта болуы керек. Құрамында 5% изопропил спирті, 5% иондық емес немесе амфотерлі баз, 5% мұзды сірке қышқылы, 5% бояғыш, 5% хош иіс, 5% консервант, су болуы тиіс. Қаражаттың сақтау мерзімі кемінде 3 жыл. Көлемі кемінде 0,5-л құты.