Кәмпиттер барлар. Кәмпиттер дәмі мен иісі айқын кәмпит компоненттерінің негізгі құрамына тән вафли үгіндісі бар барлар. Бөгде дәм мен иістерге жол берілмейді. Кристалды құрылымды кәмпиттер тістеген кезде жұмсақ консистенцияға ие болуы керек, қант пен басқа заттардың үлкен кристалдары мен агломераттарына жол берілмейді. Пішін: кәмпиттің әртүрлі деформациясына жол берілмейді.
Конфеты батончики. Конфеты батончики с вафельной крошкой свойственные основному составу компонентов конфет с ясно выраженным вкусом и запахом. Не допускаются посторонние вкусы и запахи. Конфеты кристаллической структуры должны иметь мягкую консистенцию при раскусывании, крупные кристаллы и агломераты сахара и других веществ не допускаются. Форма: разнообразная деформация конфет не допускается.