"Біркелкі,өзгеріссіз.Қалыптымикрофлорасыныңтуындағанжекекөпіршіктері бар рұқсатетілген . Өнімніңбетіндесарысу « төменэмиссиялықөнімкөлемінің 2 % -ғадейінрұқсатетіледі. , Сәлөткір , сергітетінқышқылсүтТүсі- сәлкремді , ақсүт. Таңбалау және буып-орау
кезінде мынадай деректерді ұстауымыз керек :
өнімнің атауы; майдың массалық үлесі;
атауы мен өндірушінің орналасқан жері, экспортердің, импорттаушы
ның, компаниялар, тұтынушылар
дан шағымдар қабылдау ( қашан немесе өндірушінің мекен-жайы ) тұтынушылар
дан шағымдар қабылдайтын ұйымның заңды мекен-жайы сәйкес келмейді ; дайындаушы
ның ( бар болса) тауар белгісі ;
Таза салмағы ( көлемі ) ;
Азық-түлік және энергетикалық құндылығы (егер бар болса)
сақтау шарттары; өндірістік күні , жарамдылық мерзімі ; жасалған сәйкестігіне нормативтік құжаттың белгіленуі ;
сәйкестікті бағалау (растау ) туралы ақпарат .
ҚР СТ сәйкес таңбалау және қаптама
"