Сүзбе жаңа, майдың массалық үлесі 9-18 %. ҚР СТ 94-95.
Техникалық сипаттама: салмақ, май-9-18 %
қалыпқа келтірілген сиыр сүтінен өндіріледі,
таза дайындалған ашытылған ашытқы
сүт қышқылды стрептококк дақылдары, қолдану
немесе кальций хлориді ерітінділерін қолданбай
ұю ферменті, содан кейін қыздыру
тромб. Дәмі мен иісі таза, ашытылған сүт.
Консистенциясы біркелкі, жұмсақ, ұсақталған.
Жұмсақ болуы бар гетерогенді жол беріледі
крупитчатости. Түсі ақ, кремді реңктері бар,
бүкіл масса бойынша біркелкі. Қаптамаға оралған
200-500 грамм, зауыттық өндіріс, бар
шығарылған күні мен жарамдылық мерзімі. Қалған мерзім
жеткізу кезінде жарамдылық мерзімі кемінде 1 ай болуы керек. Тапсырыс берушінің өтінімі бойынша партиялармен жеткізу (бюджеттен тыс)