сүтті, пішіні дөңгелек немесе сопақша, гофрленген немесе тіпті жиектері бар, майыспайтын және бүйір жабыспайтын. беті тегіс. Кішкентай ісінулерге жол беріледі, торттардың ортасында аздап дөңес, түсі біркелкі, сары-қоңыр, күйіп қалуға, шамадан тыс бозаруға және ластануға жол берілмейді. Жақсы пісірілген, қатаюсыз және Ымырттың іздері жоқ. Кеуектілік қуыстарсыз жақсы дамыған болуы керек. Қабығы жұқа, жұмсақ. Дәмі тәтті, өнімнің осы түріне тән, ащы, сыртқы дәмі жоқ. Иісі жағымды, өнімнің осы түріне тән, бөтен иіссіз.